One Quart Magazine Playlist: Uniklubi

Uniklubi-yhtye kokosi soittolistan heitä tällä hetkellä inspiroivista kappaleista One Quartille. Käy kuuntelemassa!

Uniklubi-yhtye kokosi soittolistan heitä tällä hetkellä inspiroivista kappaleista One Quartille. Käy kuuntelemassa!

Uniklubi

Katariina Salmi

Juuri uuden Ajan piirtämät kasvot -albumin julkaissut Uniklubi kokosi soittolistan heitä tällä hetkellä inspiroivista kappaleista. “Olemme innoissamme uudesta albumista, mutta samaan aikaan on haikeaa, ettei päästä nauttimaan työn hedelmistä normaaliin tapaan keikoilla. Toivottavasti levy tuo iloa kuuntelijoille.”

Jussi Selo: Egotrippi ‘Vieläkö mut voi pelastaa?’  Tätä bändiä on tullut kuunneltua aika paljon viime aikoina. Varsinkin Vuosi nolla ja 10 -albumi on ollut kovassa kuuntelussa. Livenäkin on tullut nähtyä moneen kertaan tässä vuosien saatossa. Hyvän mielen musiikkia.

Teemu Mäntykorpi: Depeche Mode ‘It’s No Good’
Saa mukavasti puntin lepattamaan ja tuo mieleen muistoja, kun Tuomaksen kanssa aikoinaan ajeltiin meikäläisen ruosteisella Saabilla kotikylää ympäri stereot täysillä. Vaikuttava kipale ja bändi!

Pasi Viitala : Mari Boine ‘Vuoi Vuoi Mu’  Kyseinen biisi resonoi monella eri tasolla ja alkukantainen tunnelma välittyy hienosti. Pistää kehon leijumaan ja mielen matkustelemaan Norjan vuorille. Inspiroi helposti luovaan liikkeeseen. Mainio biisi, joka uppoaa meikäläiseen kuin veitsi voihin.


Tuomas Lepistö:
New Order ‘True Faith’  True Faith’ on ajaton klassikko, jonka täydellisyyttä hipova popmelodia ja lannistamaton rytmi takoo ja leipoo kuulijalleen lähes kuuden minuutin mittaisen synapoppiorgasmin. Se on kuin gin tonic, siihen ei koskaan kyllästy.

Scissor Sisters ‘I Don’t Feel Like Dancin’’
 Tässä biisissä on mieletön meininki. Lapikas lyö lattiaan ja lahkeet lepattavat heti ensimmäisistä tahdeista alkaen. Tämä ei ole synkistelijöille, vaan tässä todellakin mennään ilon kautta. Harva biisi saa minut näin paljon hymyilemään. Ajoin kerran vahingossa treenikämpän ohi, kun radiosta soi tämä biisi; lauloin kertosäettä antaumuksella nokan viedessä kohti auringonlaskua. Erityismaininnan ansaitsee myös biisin hieno musiikkivideo.

Katariina Salmi

Jani Auvinen: Vola ‘Alien Shivers’  Puhutteleva Pohjoismaalainen äänisynteesi yhdistelee rankahkoa progeriffeilyä, deep-poppia ja elektroa. Kaunis melankolinen melodia kuorruttaa kokemuksen.

Uniklubi.net 

Let's talk about this

Article was written by

We use cookies on this website to make your browsing experience better. By using the site you agree to our use of cookies.

I understand and accept this.

Send this to a friend