One Quart Magazine Playlist: 50 x Punk Rock Don’t Stop

Aleksi Pahkalan ultimaattinen sukellus punk-rockin maailmaan. 50 biisiä musaa jollaista ei enää tehdä. Ota oppia, tee paremmin. Keskisormi pystyyn, kun siltä tuntuu!

Aleksi Pahkalan ultimaattinen sukellus punk-rockin maailmaan. 50 biisiä musaa jollaista ei enää tehdä. Ota oppia, tee paremmin. Keskisormi pystyyn, kun siltä tuntuu!

 

punk rock

Kaarlo Stauffer

Nykypäivän rokki on usein liian muovista, liian hipsulimuodikasta ja liian paskaa. Siksipä päätin lopettaa pääni seinään hakkaamisen ja tehdä itselleni ja teille 50 kappaleen rokkilistan, jota rakastan. Tässä listassa tuoksuu hiki, räkä ja homeiset kellarit – paljon paskaa tietty mukana, mutta tämä paska on hyvää paskaa. Skidejä pitää muistaa opettaa, yrittäväthän skiditkin opettaa meitä ja olenhan itsekin ollut joskus skidi. Itse sain oppikouluni mm. lainaamalla levyjä Myyrmäen kirjastosta, kavereiden skeittivideoista, Miettisen Räkärodeosta, Jokelaisen Jungle-lehdestä ja tietty Stupido-Shopin Jorman kovasta rokkikoulusta.

50 x Punk Rock Don’t Stop -soittolistalta löytyy 2 tuntia ja 21 minuuttia sitä fiilistä, jota kaipaan nykyrokkiin. Aloitamme tanakalla iskulla keskelle otsaa by Rocket From The Crypt, jatkamme kotimaisen The Hypnomenin alkupään helmellä, matka jatkuu Australian kautta Fred Sonic Smithin maailmaan ja tulemme mm. koluamaan japanialaisia kellareita, Sami Yaffan rytmittämänä tanssitaan apinoiden kanssa New York Dollsin tahtiin ja Michael Monroen live-laina vie punk rockin juurille. Iggy vetää Louiet, Karkkis Modesty Blaiset, löytyy Ratsiaa ja At The Drive-Inia, Kynsiä ja Killsiä – kaikenlaista vitun hyvää ja fiiliksellä tehtyä basaa.

Ota oppia, tee paremmin. Keskisormi pystyyn, kun siltä tuntuu!

Helsingissä 30.5.2017, Punk Rock Don’t Stop

Aleksi Pahkala

p.s. Akeelle terkkuja

 

Please subscribe to OQM playlist

Article was written by

  • quart-aleksi_pahkala

    Aleksi Pahkala on toimittaja, urbaani aktivisti, music lover, muusikko ja tuhiseva säätäjä.

We use cookies on this website to make your browsing experience better. By using the site you agree to our use of cookies.

I understand and accept this.

Send this to a friend