Päivän biisit: Best of toukokuu 2018

Aleksi Pahkala esittelee One Quart Magazinen lukijoille toukokuun parhaimmat Päivän biisit.

Aleksi Pahkala esittelee One Quart Magazinen lukijoille toukokuun parhaimmat Päivän biisit.

Päivän biisit

 

Kuuma toukokuu oli antoisa myös Päivän biisien suhteen; isoja hittejä, pieniä helmiä, mahdollisia tulevia klassikoita ja kulttisuuruuksia oli tarjolla vähän joka genrestä. Pahkalan 20 kappaleen soittolistalta löytyy kaikki nämä ja bonuksena vielä vain Soundcloudista löytyvä helmi.

Suomen lippua pitivät toukokuussa korkealla Tuomon ja Markuksen soul-helmi Pratt & Moody, nuori elektronisen musiikin visionääri Lapsihymy, Jimi Tenorin afrobeat-legenda Tony Allenin tähdittämä uusi nerous, Mannan poppailu, Teksti-TV 666 ja uusi tuttavuus New Silver Girl.

Kuukauden isoimpia biisejä olivat eittämättä Childish Gambinon klassikkona syntynyt This Is America ja komean uutuuslevyn julkaisseen Arctic Monkeysin Four Out Of Five. Diplo ja Mark Ronson taisivat julkaista muuten ison yhteisen kesähitin loppukuusta.

Smiths-legenda Johnny Marr taisi julkaista yhden soolouransa komeimmista biiseistä toukokuussa ja niitä mahdollisia tulevia kulttihittejä leipoivat LUMP ja soittolistan avaava Dylan Cartlidge.

Alla Spotify- ja Apple Music -soittolistoina toukokuun parhaat Päivän biisit ja tässä bonuksena se mieletön André 3000:n vain Soundcloudista löytyvä ihanuus.

Päivän Biisit via Apple Music

Päivän Biisit

Päivän Biisit Spotify

Let's talk about this

Article was written by

  • quart-aleksi_pahkala

    Aleksi Pahkala on toimittaja, urbaani aktivisti, music lover, muusikko ja tuhiseva säätäjä.

We use cookies on this website to make your browsing experience better. By using the site you agree to our use of cookies.

I understand and accept this.

Send this to a friend